zaterdag 21 november 2009

Verslag van Glitter en bling bling fuif!

Een avondje om te onthouden…


Zaterdag 14 november was het dan zover: het oudercomité organiseerde voor het eerst een kinderfuif onder het thema ‘Glitter en bling bling’. De verwachtingen waren hooggespannen, en de respons was massaal (35 kleuters, 125 kinderen en 200 ouders ingeschreven) maar het bleef toch een beetje afwachten. Het concept was heel eenvoudig: de kinderen eens uit de bol laten gaan op ‘hun’ muziek, terwijl de ouders in de bar een leuke avond konden doorbrengen. Alle ruimtes waren in het thema aangekleed. De refter was omgetoverd tot een gezellige lounge. In de voor de gelegenheid aangeklede gang naar de ‘fuifzaal’ was een fotostand ingericht, waar foto’s werden gemaakt van de verklede fuifgangers op een moto. De fuifzaal zelf (de turnzaal was eigenlijk niet meer te herkennen) was versierd met de posters voor de fuif, die echt prachtige werkstukjes waren, en ook de glitterballen en discospots ontbraken niet.

Stipt om 17u kwamen de eerste kleuters aan. Onder begeleiding van een paar bereidwilligers, dansten de kleuters enthousiast op kabouter Plop-muziek, K3 etc.

Tegen 18u waren de meeste scholieren van de partij, en de muziek werd dan ook aangepast aan het ‘oudere’ publiek. Tot 21u werd er met veel glitter en bling bling gedanst. Ondertussen werden de hongerigen gespijsd en de dorstigen gelaafd.

Dank aan alle kinderen en ouders die van deze avond een onvergetelijk feest maakten, en zo ook bijdroegen aan de verdere verfraaiing van onze school!

An De Ridder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten